lördag 20 september 2008

Teknikens under

Diskcrash..........
Efter 6 år har den gamla burken gett upp andan och vägrar snurra vidare. Det blev ett högst oplanerat och obudgeterat besök på PC City för att inhandla ny burk.
Kan absolut inget om HW men den nya är snyggare :-) En HP i svart pianolack som stillsamt står och surrar bredvid mig. En ny kompis liksom........
Har inte provat tillräckligt för att avgöra om den är snabbare eller bättre i något annat avseende. Är fortfarande lite irriterad över att alla mail och annat bra-att-ha är borta........
Hoppas på data-guru-kompisen ev. kan rädda något av det gamla. Please :-))
Och så blir det ett digert arbete att lägga på alla program och annat som försvann....suck....

Har alltså förlorat ALLA mail! och ALLA e-mail adresser.

Imorgon tar vi en tur till Stockholm. Hannes tävlar i trial i Haningeskogarna och jag passar på att ta en tripp till City Pet i Farsta för att handla Bio Groom inpackning till missarnas badning.
Hoppas också vi hinner med en sväng till Sollentuna för att träffa Freeze-Out med familj (här hade det suttit fint med ett foto, men det ligger ju på den trasiga hårddisken förstås.......arrrgh)

Fick rapport från Eva & Per-Arne på Absolut Coon's som varit på utställning med bl a Grace under den gångna helgen (Luleå). Det hade gått jättefint och Grace blev Ex1 med fina bedömningar båda dagarna (även här hade en bild suttit fint, men .................)

Nu är det hög tid att inta horisontalläge om hjärnan ska kunna sparka igång igen kl 05.00 imorgon.

God natt!
Rufflan

1 kommentar:

Unknown sa...

Ojojoj..det lät inget vidare. Vad duktig du är som hinner blogga!

Kram
Camilla

Om bloggaren

Linköping, Sweden