torsdag 1 april 2010

2 inlägg om året.....................

.........det kanske är i minsta laget............

Nu står Påsken för dörren - Skärtorsdag idag! Kvasten har varit inne på service, den svarta katten är kirrad och kärring är jag ju av födsel och ohejdad vana så det ska nog gå bra med resan till Blåkulla i år!
Här är den svarta katten förrestenHan har just bytt ut de fjösiga mjölktänderna mot riktiga gaddar så han är också redo för påskresan :-) Devil heter han också och det kan ju passa bra med tanke på resans syfte - att dansa med djävulen på Blåkulla!

Och hit är det vi ska åkaAnnars är det ju också 1:a april idag - april april din dumma sill...... men jag har ännu inte blivit lurad idag faktiskt :-) Vi får väl se om sönerna hinner lura mig i fällan innan dagen är slut.
April betyder också att NU börjar trialsäsongen!!
Redan nästa helg den 10 april är det SM premiär för Hannes i Kinna utanför Borås och sedan rullar det på med tävlingar nästan varje helg fram till början av oktober. Det blir ett pusslande för att få logistiken att gå ihop.
Det innebär också att jag återigen får stifta bekantskap med all den där j-a campingutrustningen igen (se tidigare inlägg i ämnet...)
Förra helgen var det träningspremiär. Väldigt mycket försenad sådan p g a vintern. Killarna var förstås eld och lågor och ville aldrig slutaNu är det dags att fixa till räk-och laxtårtan och baka påskens dessertpaj. Blir en citronpaj från AlltOmMat som verkar kanongod. Så här ska den se ut


Får väl se hur jag lyckas få till de däringa små tryffelkycklingarna............

Och här är länken till receptet http://www.alltommat.se/recept/citronpaj-med-chokladtryffelkycklingar-9997/

Ha en god och glad påsk allihop!!

Rufflan

3 kommentarer:

inkan8 sa...

*asgarv*
Heja heja...
Du är en världsmästarbloggare.
:-))))

inkan8 sa...

Nu är det snart 1årsjubileum så i april får du göra ett inlägg igen.
hehe
kram

inkan8 sa...

NU är det dax för ett inlägg till. Snart första april vettu. Ler
Kram

Om bloggaren